Tanken in Duitsland

Goedkoop autobanden kopen

Als autorijder in Nederland kom je nog al eens voor (hoge) kosten te staan. Betaal je wegenbelasting en dan weet jet het wel. Maar er zijn nog meer dingen die het autorijden duur maken. Grote kostenpost is natuurlijk je onderhoud. Breng je auto maar eens naar de garage voor een onderhoudsbeurt en je kunt de portemonnee weer openen. Jouw garagehouder moet natuurlijk ook verdienen daar niet van. En je gunt de man die jouw vierwieler in top conditie houdt natuurlijk ook wat. Maar vergeet dan niet dat deze goed verdient aan jou. Op sommige punten heel goed en misschien wel te veel. Daarmee ben je een dief van eigen portemonnee! Wat bedoelen wij? Koop je banden bij je garage en je betaald meestal een hoofdprijs. De garagehouder koopt de autobanden in de regel namelijk ergens anders in. En de voor jouw auto bestelde banden moeten dan ook nog eens naar de garagehouder vervoert worden. Gek maar waar, de meeste Nederlanders kopen het liefst hun banden bij hun eigen garage. Juist, daar waar de prijs het hoogst is!

Alu Velgen 468x60

Volgorde

We hebben de volgorde van kosten geprobeerd op te schrijven. Lees je mee? Ben je het er niet mee eens of heb je nog tips? Schrijf die dan rechts op onze pagina.

- kopen bij de garage (of dealer)
- kopen bij Kwik Fit Autoservice
- kopen via het Internet (online bestellen)
- net over de grens halen

Waar dan wel kopen?

Het autoland bij uitstek is Duitsland! Er zijn zeer veel bandenspecialisten die tegen scherpe prijzen en tarieven een goedkope autoband kunnen leveren. Toegegeven, woon je dicht bij de grens dan haal je ze wat makkelijker op. De prijs kan per band enkele EURO tientjes schelen! Dus bij het vervangen van vier banden ben je al snel spekkoper. Net over de grens richting Oberhausen, de stad Emmerich daar kun je al leuk shoppen. Bijvoorbeeld bij deze garage kun je goekoop autobanden kopen.

Duitse websites

De Duitse webshop slaan nu ook in Nederland hun vleugels uit. Goed voor de concurrentie dus en voordelig voor de consument.

Reifendirekt.de
Reifentiefpreis.de
Reifen-vor-ort.de